Bjuda in en ny användare till en Google Optimize-behållare

Publiceringsdatum
December 22, 2022

Google Optimize är ett kraftfullt verktyg som låter dig optimera prestandan på din webbplats och förbättra upplevelsen för dina webbplatsbesökare. Om du vill samarbeta med andra användare i dina optimeringsinsatser kan du bjuda in dem till din Google Optimize-behållare.

Följ dessa steg för att bjuda in användare till din Google Optimize-behållare:

1. Logga in på ditt Google Optimize-konto och klicka på fliken "Inställningar" i menyn till vänster.

2. Klicka på fliken "Användarhantering".

3. Klicka på knappen "Lägg till användare".

4. Ange e-postadressen till användaren som du vill bjuda in.

5. Välj den åtkomstnivå som du vill ge användaren. De tillgängliga åtkomstnivåerna är "Viewer", "Edit" och "Publish". Converdiant behöver samtliga rättigheter.

6. Klicka på knappen "Skicka inbjudan" för att skicka inbjudan till användaren.

Det är allt! Användaren kommer att få en e-postinbjudan att gå med i din Google Optimize-behållare. När de accepterar inbjudan kommer de att ha den åtkomstnivå som du angett och kommer att kunna samarbeta med dig i dina optimeringsinsatser.

Andra läste också...

Tillbaka till hjälpartiklar